Bujanec, Bare i Dujmić preuzeli odgovornost za poljudski huliganizam: „Malo smo se previše zaigrali povlačenjem crta“

Bujanec, Bare i Dujmić preuzeli odgovornost za poljudski huliganizam: „Malo smo se previše zaigrali povlačenjem crta“

Izgleda da sve u zadnje vrijeme u Hrvatskoj dolazi u obliku terceta. Nakon pijanih vidjelaca, Hrvatska je tako dobila i tri ušlagirana vandala. Prema riječima aktera ovog suludog događaja, prvotna namjera uopće im nije bila povlačiti crte u obliku kukastog križa.

– Na Poljud smo došli tokom noći samo zato jer do sad još nikad nismo povlačili crte s trave, a Dujmić je rekao da bi baš to htio probat. Ja sam bio također za, a Goranu je bilo svejedno jer ionako nije znao gdje je. Istina, prvo smo probali na Rajkovu dvorištu, al tamo trava nije bila tako fino podrezana pa crte nikako nisu ispadale ravne. Poljud je bio jedino rješenje. Ali, kunemo se, ni na kraj pameti nam nije bilo da će to na kraju završiti u obliku kukastog križa – izjavili su utučeni mladići koji su kasnije pod prismotrom roditelja, uz prigodno edukativno natezanje za uši i prijetnje o zabrani izlaska u narednih 16 godina, ispraćeni u policijsku postaju.

Bujančevi roditelji bili su posebno ogorčeni.

– Pa mi više stvarno ne znamo što da radimo s tim malim. Skandal za skandalom. Još je u srednjoj školi jedini u povijesti ustanove išao četiri godine zaredom na popravni iz tjelesnog i vjeronauka. Već tad smo mu govorili: – Velimire, daj se primi knjige više. Ako nećeš učit, još ćeš na kraju završit na nekoj lokalnoj prčvarnici od televizije i imat svoju emisiju za ljude s posebnim potrebama. Jel to hoćeš u životu? Al on ne pa ne. I eto, završilo je upravo onako kako smo i predviđali, a on je sve gori i gori. I prošli se vikend, neotesanac jedan, iskrao iz sobe i išao povlačit crte na susjedov sjenik. Kad sam to idući dan čula, opalila sam mu takvu šamarčinu da mu je nos bio troduplo crveniji nego dok je šmrkao to sranje. Zato cijeli prošli tjedan nije ni bilo Bujice na televiziji jer je imao zabranu izlaska iz sobe – jadala nam se ogorčena Bujančeva mama.

Policija je navela kako su protiv trojice nestašnih mladića već podignute kaznene prijave, ali kazne će vjerojatno biti samo simboličine jer se radi o zločinu iz nehaja. Tako smo neslužbeno saznali da će Velimir Bujanec biti kažnjen s daljnjim vođenjem vlastite emisije što je, smatramo u redakciji, malo preteška kazna za ovako blag zločin, a Rajko Dujmić vraćanjem u sastav Novih fosila, pa odmah potom izbacivanjem iz istog. Goranu Bari, kako navodi visokopozicionirani policijski izvor, neće biti propisana nikakva kazna osim što će morati mjesec dana pohađati seminare o verbalnoj smislenosti kod akademika Stanka Poklepovića.

Leave a Comment