Drama u Samoboru: Studentica na kolodvoru prije dočekala klimakterij nego autobus

Drama u Samoboru: Studentica na kolodvoru prije dočekala klimakterij nego autobus

Samobor je ovih dana bio poprište drame neviđenih gerijatrijskih razmjera, a čak ni sami mještani ne pamte ništa slično još od prošlog ponedjeljka.

– Ja u Samoboru živim već puna dva tjedna i ne pamtim ovakve drametine još od prošlog ponedjeljka kada se tradicionalno mijenjao autobusni raspored pa su također tri neinformirane studentice na stanici zamalo dočekale klimakterij, a jedno trogodišnje dijete punoljetnost – izjavila nam je vlasnica jednog od 104 postojeća ugostiteljska objekta koji se nalaze unutar 16 kvadratnih metara na glavnom samoborskom trgu.

Ovaj tjedan tragedija je snašla posve iznenađenu Valentinu Antunović – studenticu treće godine odnosa s javnošću na VERN-u.

– Evo, čekam tu ko majmun već dobrih pet sati, a žurim na faks. Moram uplatit zadnju ratu školarine jer nam je to svima, da se ne lažemo, na VERN-u zapravo jedini uvjet za prolazak godine, a glupog busa nema pa nema. Od kad su uveli taj ljetni vozni red, ti autobusi idu rjeđe nego što ja dečkima vani vikendom kažem ne. Ako se ovako nastavi, na ovoj klupici dočekat ću još i klimakterij i zajebavat se s fakin valunzima. Mislim, ne znam kog se vraga doma uopće mučim sa skeniranjem tog lažnog pokaza kad ga nemam gdje iskoristit!? – požalila nam se ova skorašnja studentica penzionerka, pripremajući se pritom za ispit iz teorije odnosa s javnošću iščitavanjem najbitnijih stavki iz jedine službene VERN-ovske literature – Storyja i Cosmopolitana.

Kad smo joj rekli da od zadnjeg busa ipak ipak nije prošlo pet sati, već samo tridesetak minuta, Valentina nam je odgovorila:

– Pa da, meni je to kao pet sati. Sad sam već mogla bit s Ivanom, Marinom i Sanjom na kavi i olajavat Ivanu kad se digne i ode na wc kak se bezveze obukla i preloše sparila te čarape s gumicom za kosu i lakom za nokte, i kak smo Marina, Sanja i ja i dalje iste Carrie, Miranda i Charlotte iz Sexa i grada, a ona, od kad si je unakazila te glupe šiške, više uopće nimalo ne liči na Samanthu, i kak je onaj njezin tikvan Josip totalni kreten, i kak bi joj bilo puno bolje samoj nego s njim, a njemu puno bolje sa mnom nego s njom – u jednom dahu, kao da se pritom s Avom Karabatić natječe tko će u što kraćem roku izblebetati što veću idiotariju, izbaljezgala nam je ovu papazjaniju koju nismo shvatili ni 3,6% naša bistra Valentinica.

I taman kad smo se mislili pokupiti, nadajući se da je našoj novinarskoj muci kraj, Valentina je vašeg najglavnijeg i najodgovornijeg urednika primila za rukav i krenula dalje s nesnosnim kokodakanjem.

– Ma kud bi vi? Pa nisam još završila! Dajte me slušajte do kraja, Isuse Bože, pa pomislit ću još da sam vam naporna! Dakle, di sam stala? Aha, kod Josipa. Joooj, nećete vjerovat koji je to kreten! Pazite sad dobro… Znači, kao i svaka cura koja drži do sebe, i Ivana mu nije htjela dati odmah, već mu je rekla da je njezina praksa čekanja minimalno šest mjeseci, na što je taj idiot rekao da to njemu uopće nije nikakv problem, i da će joj se javit za pola godine. Pokušala ga je zaustaviti i reć da je krivo shvatio, al on je već odjurio sav sretan što će u idućih šest mjeseci moć bit s kim hoće, a nakon toga i s njom. Možete li vjerovat koji degenerik?? Jel možete? Pa da je moj, ne da ne bi dobio nikad, nego stvarno ne bi dobio nikad! A jedino tko bi u toj vezi nešto gutao, bili bi bankomati koji bi gutali njegove kreditne kartice – ljutito je zaključila ovaj posve nepotreban razgovor pms-ična Valentina i ostavila nas u totalnom WTF stanju.

Sva sreća da je baš tad naišao autobus, jer smo osjetili da bi nam se IQ, ukoliko bi ostali još samo dvije sekunde pored dotične, strmopizdio za puna 34 boda.

Inače, ako ste se pitali da li su svi stanovnici Samobora poput gore navedene djevojke, morat ćemo vas razočarati i reći da nisu. Naime, ne računajući nas u redakciji, ima ih i puno gorih. Nazdravlje.

A kad je autobus napokon stigao…

100_4337

 Vozač Boris R.(45): –  Ljudi, samo polako i jedan po jedan. Bez žurbe. Ionako krećemo tek za 4 sata i 56 minuta.

Leave a Comment