Gazda dobrotom zapalio Internet: Svim radnicama poželio ugodnu nedjelju za pultom blagajni

Gazda dobrotom zapalio Internet: Svim radnicama poželio ugodnu nedjelju za pultom blagajni

Prema informacijama koje smo dobili od izvanrednog povjerenika za Agrokor, gospodina Ante Ramljaka, potvrđeno nam je da se Gazda trenutno nalazi na Karibima, gdje je svojim novim privatnim avionom otišao na potpuno zasluženi godišnji odmor kako bi se napokon mogao pošteno odmoriti od silnog stresa prouzrokovanog prenošenjem svih nagomilanih Agrokorovih dugova na državni teret jednim jedinim potpisom kemijske olovke.

Iako smo isprva mislili da se radi o prvoaprilskoj šali, ili hakiranom Facebook profilu, ipak se ispostavilo da je poruka koju je Gazda uputio svim konzumovim blagajnicama s plaže San Juana u Portoriku bila njegovo autorsko djelo.

– Svim svojim dragim radnicama želim ugodan radni vikend, a posebice nedjelju za blagajničkim pultom. Neka nam raste, neka nam cvijeta naš Agrokor još tisuću ljeta – poručio je svojim zaposlenicima dobro raspoloženi Gazda nazdravljajući Martinijem te u nastavku poruke obećao da će, čim se stanje malo stabilizira, dakle otprilike u lipnju 2039., plaće svim konzumovim djelatnicima gotovo sigurno ići gore za minimalno 0,06%.

Reakcije zaspolenika, kao i većeg dijela javnosti, bile su nepodijeljeno ekstatične.

Svi cijelo vrijeme govore da je on neki bezobrazni monstrum koji iskorištava ljude i gađa ih jabukama, a onda on napravi nešto ovako toplo i ljudski, i svim tim zlobnicima začepi lajave gubice. Poslodavci, kad ste vi ikome od svojih radnika s godišnjeg poslali ovaku divnu i toplu poruku??? Ha, kad? Reć ću vam ja kad – nikad!!!! Ni sjetili ih se niste!!! Ma možete vi govorit što god hoćete, al nema do našeg Gazde. Ljudina i pol. Šteta što je otišao. Ako treba i život bi dala za njega – napisala je na svom Facebook profilu poruku podrške Todoriću blagajnica Marica Klarić iz Zaprešića, a status je do ovog trenutka skupio 157 678 lajkova i 24 897 shareova.


Poruku podrške Todoriću uputio je i novi predsjednik Sabora, Gordan Jandroković.

Gazda, znam da ti, nažalost, nisam izvanbračni sin, ali ako ti što god treba tamo na Karibima, ili ako ti, recimo, ponestane wc papira, samo zovi. Ti dobro znaš da sam ja uvijek spreman – nedvosmisleno je ponudio svoje usluge putem Twittera velikom Gazdi novi šef Sabora.

A da to nije sve, pobrinula se  i Vlada koja je na izvanrednoj sjednici izglasala povećanje PDV-a na 45% kako bi se spasio posrnuli koncern, a sav prikupljeni novac slijevat će se izravno na Gazdin račun.

– Možda vam se to ovako na prvu ne čini, ali, ponavljamo, kao i kod Lex Agrokora, i ovim ne spašavamo Todorića. Ovdje isključivo spašavamo dobavljače – zaključio je Plenković pa žurno otputovao vladinim zrakoplovom u San Juan na večeru s Gazdom kako bi mu osobno objasnio da i ovog puta, sve dok su uključeni mikrofoni i kamere, on u cijeloj ovoj priči neće biti nimalo bitan.

Leave a Comment