Gazda neočekivano proširio poslovanje: Ginekološki pregledi od danas dostupni i u kioscima Tiska

Gazda neočekivano proširio poslovanje: Ginekološki pregledi od danas dostupni i u kioscima Tiska

– Ovo je sjajna ideja! Na jednom mjestu sad mogu kupiti novi Cosmo, škare za živicu, niskoprotočni bojler, kutnu garnituru, platiti račun za struju, poslati poštom susjedi razglednicu, a usput obaviti i pregled grlića maternice – izjavila je ekskluzivno za naš portal prva korisnica Gazdinih novih usluga, sjela na ginekološki stolac pored kioska, stavila sunčane naočale, pričekala da ode tramvaj pa raširila noge i prepustila se stručnim rukama prodavača.

No, kako  smo doznali, Gazda ne namjerava stati samo na osnovnoj usluzi, već planira svim ženama, za samo 3499 kn mjesečno, omogućiti korištenje tzv. Premium Tisak-ginekološke kartice, kojom će sve sretnice moći pregledavati detaljne profile svih prodavača na kioscma Tiska u čitavoj državi kako bi mogle otići kod onih koji im fizički djeluju najprivlačnije, i kako bi im samim tim pregled prošao u što ugodnijoj i opuštenijoj atmosferi.

– Uh, koliko sam samo puta maštala da me pregledava Ryan Gosling ili, što ja znam, Tomislav Karamarko, a ne ona mješina sala koja liči na nasukanu ulješuru od mog dosadašnjeg ginekologa. Srećom, sada ću tome konačno doći bliže nego ikada, i to samo za 3499 kn mjesečno! Hvala, Gazda! – zatitrala je veselo ova vrckava Zagrepčanka pa nam poručila da se žuri kući depilirati intimnu zonu kako bi ju što prije pregledalo onih 16 prodavača koji su joj nakon inicijalne pretrage prvi zapeli za oko.

Kako javlja Antena Zagreb, čim se pročulo o novoj usluzi, najveća gužva za ginekološki pregled stvorila se ispred kioska Tiska kod Importanne Centra, u kojem navodno radi „pljunuti“ Adam Levine, a na Forum.hr, podforumu Kokošinjac, forumašice su već počele razmjenjivati i fotografije i radna mjesta ginekologa „kojima ne bi oprostile“. U jednom trenu pao je i server jer se njih čak 16 738 nikako nije moglo dogovoriti kako najbrže osobnim prijevozom stići do kisoka Tiska u Cavtatu gdje za svoj kruh guranjem spekuluma u rodnicu i prodavanjem poštanskih maraka zarađuje hrvatska verzija Hugha Jackmana.
Glasnogovornica Agrokora, Anja Linić, pobliže nam je pojasnila zašto se Gazda odjednom odlučio uključiti i u ovakvu vrstu poslovanja.

– Čim je Gazda vidio što biskupi smjeraju, odmah im je htio dati do znanja da nema tog tržišnog segmenta u kojem on trpi konkurenciju. Gazda je jednostavno takav. Teži u svemu biti daleko najbolji. Pojednostavljeno rečeno, on vam je vizionar poput Billa Gatesa i Stevea Jobsa – neprestano traži ideje dok u fotelji ogrnut krznom polarnog medvjeda lista konkurentske kataloge, pijucka šampanjac od 10 000 eura i maže platinastim beštekom beluga kavijar, a onda kad mu se konačno upali lampica, jednostavnim pokretom malog prsta naredi 25 678 ostalih ljudi da idućih 5 godina neprekidno za minimalac rade na tome da se njegove misli provedu u djelo. A kad je gotovo, samo pokupi sve zasluge i novac. Genijalno, zar ne?? Da je barem više takvih vizionara poput njega, svijet bi zasigurno bio ljepše mjesto – sipala je bombone iz usta Todorićeva glasnogovornica.

Naravno, pokušali smo doći i do komenatara samog Gazde, ali u tome nismo uspjeli budući da nam je gorespomenuta gospođa objasnila kako je Gazda trenutno na Bahamima prezauzet razmišljanjem da li do kraja ovog fiskalnog kvartala kupiti još četiri dvorca, tri vile, dvije jahte i Bugatti Chiron, ili četiri dvorca, tri vile, dvije jahte i Lamborghini Centenario.

Leave a Comment