Nova manija izbacivanja u Croatia Busu: Budući da su svi putnici imali valjane karte, vozač izbacio samog sebe

Nova manija izbacivanja u Croatia Busu: Budući da su svi putnici imali valjane karte, vozač izbacio samog sebe

Nedugo nakon posljednjeg skandala koji je pogodio našeg najpoznatijeg autoprijevoznika u kojem je, podsjetimo, rastrojeni vozač autobusa izbacio vlastitu majku, oca i nevjenčanu suprugu, samo zato jer je po naputku direktora kompanije nekog morao, sad se dogodila slična situacija. No, ovaj put nije imao prigodne rodbine, a svi ostali su kao i tada, nažalost, imali valjane karte pa je morao izbaciti samog sebe.

Izjavu o ovom nemilom događaju dao nam je jedan od šokiranih putnika.

– Vozili smo se već dobra dva sata kad smo stali na nekom odmorištu i kad je vozač odlučio pregledati karte. Čim je vidio da su sve karte u redu, doslovno je počeo urlati na nas zašto svi imamo valjane karte, što si mi umišljamo, zašto se ne probamo švercat, i da li znamo kako će sad to loše izgledati kad na kraju radnog vremena preda putni nalog nadređenima bez ijednog izbacivanja iz autobusa. Potom je ljutito rekao da to tako neće ići i da netko jednostavno mora biti izbačen, pa je otvorio donji pretinac i tražio što bi se moglo izbaciti. S obzirom na to da je našao samo rezervni kotač, rekao je da to nikako neće zadovoljiti šefove pa je odlučio izbaciti i samog sebe. Sjeo je na gumu i zapalio cigaretu, a mi smo nastavili put s drugim šoferom.

Za komentar što se to točno događa u Croatia Busu, i čemu tolika opsjednutost izbacivenjem svega i svačega, zamolili smo glasnogovornika dotičnog prijevoznika.

– Drago nam je da ste nas kontaktirali da konačno možemo pojasniti o čemu se tu zapravo radi. Naime, mi vam vozačima uvijek prije potpisivanja ugovora o stalnom radnom odnosu napominjeno da u suštini nismo nikakva prijevozna kompanija, već izbacivačka, i da ako, ne daj bože, svi putnici imaju valjane karte, uvijek sa sobom moraju povesti nekog iz vlastite familije da ga mogu izbaciti nasred ceste u što goroj vukojebini kako bi ostalim putnicima pokazali da s nama nema šale, i da im je bolje ne nadati se da će im 12-satni put proći imalo ugodno – jer zasigurno neće! – objasnio nam je ukratko poslovnu politiku Croatia Busa glasnogovornik Damir Bujanec.

Naravno, nakon što su se ove priče o izbacivaju proširile i postale urbanim legendama, mnogi su avanturisti već počeli kupovati karte Hrvatske i raditi planove s rutama gdje bi najradije htjeli biti izbačeni.

– Ja dolazim iz Donjeg Miholjca, a idem na put do Vrgorca. Ako Bog da sreće, nadam se da će me vozač izbaciti već u nekoj pripizdini pokraj Drniša gdje ću naletjeti na neko zalutalo minsko polje i ostati barem bez lijeve potkoljenice, a ne da me kao mog fakultetskog kolegu Marka izbaci u samom centru Šibenika gdje bih se bez ikakvih problema snašao i vratio kući potpuno čitav s obje noge – ekskluzivno za naš portal iznio nam je svoje planove bedasti avanturist Darko R.(28), pokazujući nam pritom na karti zaokružene punktove s omiljenim destinacijama i minskim poljima gdje bi najviše volio izgubiti neki od ekstremiteta.

Leave a Comment