Nova predizborna strategija HDZ-a: Tomislav Karamarko namjerava promijeniti spol!

Nova predizborna strategija HDZ-a: Tomislav Karamarko namjerava promijeniti spol!

Nakon što je vidio poražavajuće rezultate zadnje ankete, prema kojoj je kod građana već 97 godinu zaredom, još od raspada Habsburške monarhije, prema stupnju odbojnosti izjednačen na prvom mjestu s čirem na želucu, aktualni predsjednik HDZ-a na nagovor svojih „ stručnih marketinških konzultanata“ odlučio je pod hitno nešto promijeniti u prezentaciji vlastitog imidža kako bi što prije postao popularniji širem spektru biračkog tijela. Upravo iz tog razloga održao je danas prijepodne izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj smo i sami bili prisutni. Njegovo izlaganje prenosimo vam u cijelosti.

– Dragi prijatelji, nemojte zaboraviti da sam i ja u suštini samo žena. Žena koja danas stoji tu pred vama kao ispred muškarca kojeg sramežljivo moli da joj uzvrati ljubav…

Kad smo ga na trenutak prekinuli jer nam ništa nije bilo jasno, i pitali zašto citira Juliju Roberts iz filma „Ja u ljubav vjerujem“, predsjednik Hdz-a malo se zacrvenio, počeo mucati, ispričao se i rekao da je uzeo krivu karticu. Na brzinu ju je zamijenio i nastavio s pravom.

– Dakle, dragi prijatelji, kao što svi vjerojatno znate, osim Sante Barbare, moja omiljena serija je Keeping with Kardashians. I kad sam vidio da je otac tih kvočkastih flundri promijenio spol, a ima skoro 70 godina, pomislio sam zašto ne bih i ja? Dobro sam se pogledao u ogledalo, napravio duck face i rekao sam sebi: – Tomo, ti prekrasna udbaška špijunčino, pogledaj se samo! Pa nisi ti ništa manje ženstveniji od tog šašavog dedeka. I eto, dragi prijatelji, upravo zbog toga ću za koji dan tu pred vama stajati kao prava, ponosna hrvatska žena i pročitati vam ono što sam zabunom počeo malo prije. Girl power! – slavodobitno je na kraju uzviknuo Karamarko i zavodnički, kao da snima reklamu za Lorealov šampon, zamahnuo svojom bujnom kosom.

No, da li je ovo dobar HDZ-ov marketinški potez ili totalni politički suicid, uzaludno smo cijeli dan pokušavali doznati od bilo kojeg relevantnog izvora, pa smo se stoga na kraju morali zadovoljiti mišljenjem posve nerelevantnog „političkog analitičara“ i asistenta/predavača na Fakultetu političkih znanosti – Višeslava Raosa.

– Posve je jasno da će ovim potezom Karamarko pridobiti pozornost onog dijela biračkog tijela kojem je do sad bio krajnje odbojan – LGBT zajednice – ali će vrlo vjerojatno izgubiti potporu Željke Markić i njezinog milijunskog ešalona simpatizera. U svakom slučaju, očekuje nas vruća politička jesen – rekao nam je ovaj golobradi dječarac koji se nevješto igra fakultetskog asistenta/predavača, i za kojeg svi smatraju da ima 16 godina, iako on ljutito demantira te zlobne navode pokazujući važno svaki put osobnu iskaznicu kao neosporni dokaz da već ima punih 17,5.

Fakultet političkih znanosti postaje vrtić

sablona za foto NOVO.fh11
Ukoliko imate sličnih, slatkih i pametnih dječaraca koji znaju složiti dvije prosto proširene rečenice, a ne znate što biste s njima, samo ih pošaljite na Fpzg. Tamo će drugi dan postati asistenti, treći predavači, a do kraja semestra, vrlo vjerojatno, i redovni profesori.

Leave a Comment