Predsjednički par u popularnoj emisiji „Mijenjam ženu“: Kolinda zamijenila supruga za kućanicu iz Daruvara

Predsjednički par u popularnoj emisiji „Mijenjam ženu“: Kolinda zamijenila supruga za kućanicu iz Daruvara

U ultra popularnom blagdanskom specijalu kultne tv emisije „Mijenjam ženu“, sve gledatelje željne kvalitetnog  misaonog programa očekuje prava pravcata poslastica nulte kategorije – u ulogama zamjenskih žena okušat će se predsjedničin suprug Jakov i stanovita Vlasta Turudić (56), kućanica i švelja iz Daruvara.

A kako je uopće došlo do toga da jedan muškarac mijenja ženu, upitali smo glasnogovornika RTL-a, Sinišu Marinkovića.

– Vodili smo se logikom da profil žena bude sličan tako da ni jedan suprug ne ispašta previše. Kad nam je predsjednica, nakon što je pročitala Vlastin životopis, frapirano rekla da je Vlasta zapravo ženska verzija njezina supruga, dvojbi više nije bilo. Znali smo da imamo recept za uspjeh i astronomsku gledanost. Na kraju krajeva, gospodin Kitarović je to svojim iznimnim trudom i zalaganjem u protekle dvije godine, u kojima se sam samcat brinuo o sva četiri zida kuće i djeci, svakako zaslužio. Sukladno tome, odlučili smo kako je diskriminacija na osnovi spola u njegovom slučaju nedopustiva jer je on, objektivno gledajući, veća žena i bolja domaćica od većine zamjenskih supruga koje su tokom godina prodefilirale kroz emisiju – detaljnije nam je pojasnio gospodin Marinković svu Jakovljevu posebnost, a s njegovom tvrdnjom složila se i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova.
Do komentara predsjednice nismo uspjeli doći jer je, kako smo doznali od njezinog glasnogovornika, prenatrpana obvezama; danas ujutro svoj je ured privremeno preselila u Dom sportova gdje je tokom podneva nazočila bilateralnom sastanku s protivničkim navijačima na Medveščakovoj utakmici, nakon toga ured je na dva sata bio smješten u dvoranu Dražena Petrovića gdje je po službenoj dužnosti pratila utakmicu Cibone, a navečer predsjednička karavana žuri u Lisinski gdje će, također po službenom protokolu, prisustvovati dvama kulturnim spetkaklima po kakvima je dvorana sve ćešće i poznata – akustičnom koncertu Bore Drljače i Mice Trofrtaljke.

No, za razliku od nedostupne predsjednice, uspjeli smo doći do komentara buduće zamjenske supruge, Jakova Kitarovića.

– Neki muškarci vole nogomet, neki košarku, a ja se jedino na ovom terenu zaista osjećam kao kod kuće. Meni je tu Božić svaki dan – izjavio je ekskluzivno za naš renomirani portal vidno razdragani gospodin Kitarović dok se bavio omiljenim hobijem – sortiranjem sredstava za čišćenje prema abecedi.

Leave a Comment