Bizarnost godine: Kolindin suprug virio iza trosjeda dok se ona fotografirala sa švedskim kraljem

Bizarnost godine: Kolindin suprug virio iza trosjeda dok se ona fotografirala sa švedskim kraljem

Nezapamćena i racionalnom ljudskom umu gotovo neobjašnjiva bizarnost, dogodila se danas u poslijepodnevnim satima kad se prva dama Hrvatske, gospodin Jakov Kitarović, potpuno nepozvan infiltrirao na službeni sastanak naše predsjednice i švedskog kralja. Kako prenosi švedska nacionalna televizija, nitko od prisutnih nije imao pojima da se u prostoriji nalazi još netko nepozvan, sve dok nisu čuli hihotavo roktanje iza trosjeda.

– Isprva smo mislili da se radi o kraljevom unuku, Carlu Gustafu XXVII, koji inače radi slične nepodopštine, ali možete misliti kako smo se iznenadili kad smo, umjesto njega, iza trosjeda ugledali odraslog muškarca od nekih 50-tak godina i jedno 150 kilograma. Švedska kraljica, koja tom prilikom nije nosila naočale, pala je odmah u nesvijest od šoka mislivši da se radi o zalutalom vepru. Srećom, prije nego što su stvari potpuno izmakle kontroli, stanje je smirila hrvatska predsjednica, izjavivši da je to samo njen nestašni suprug, i da nema razloga za brigu – za švedsku nacionalnu televiziju izjavio je potpuno izbezumljeni kraljev glasnogovornik, Olaf Larrson.Budući da su ovu vijest zatašakli svi domaći mediji, a neki čak negiraju i njeno postojanje, do bilo kakve službene izjave same predsjednice bilo je nemoguće doći, ali smo zato svojim tajnim kanalima uspjeli dobiti kratku izjavu prve dame, Jakova Kitarovića.

– A što da vam pametno na sve ovo kažem? Po cijele dane doma čistim, ribam, usisavam, perem rublje, glačam, kuham djeci, a ona se samo naslikava. I to uvijek bez mene. Pa valjda sam i ja, nakon svih tih godina, zaslužio biti barem na jednoj jedinoj fotografiji!?!? Jednostavno mi je pao mrak na oči od tog silnog „izdržavanja“ i odlučio sam nešto poduz…. Eto, ne da mi ni da ovaj razgovor dovršim do kraja, jer sam navodno već prekoračio mjesečni limit od tri minute razgovora s drugim ljudima, i moram se vratiti svojim „dnevnim obvezama“. Užas, stvarno ne znam više što da radim. Majke mi, dođe mi da popijem ovaj Arf samo da si skratim muke – plačnim glasom potužio nam se za kraj siroti gospodin Kitarović.

Leave a Comment