Prosvjedni fijasko na Trgu bana Jelačića: Gazda u inat prosvjednicima kupio još jedan dvorac

Prosvjedni fijasko na Trgu bana Jelačića: Gazda u inat prosvjednicima kupio još jedan dvorac

Novi prosvjed protiv Gazde i novih 360 676 uzalud izgovorenih riječi, rezime je današnjeg skupa na Trgu bana Jelačića, na kojem je sudjelovao petero gorljivih prosvjednika i, po običaju, 16 slučajnih prolaznika.

No, za razliku od prijašnjih prosvjeda, kad je bilo kakva reakcija Gazde u potpunosti izostala, ovaj put Gazda se potrudio svoj petorici prosvjednika pokazati što ih čeka ako nastave s ovakvom vrstom nesnošljivog bezobrazluka.

– Za svaki idući prosvjed usmjeren protiv mene, kupit ću novi dvorac. Eltz je samo početak takve prakse. Idući na redu su Veliki Tabor i Ozalj. Pa oni nek samo prosvjeduju i dalje, ja nemam apsolutno ništa protiv. No, na kraju dana, kad malo bolje razmislite, što oni uopće imaju od tog silnog blebetanja? Potrošili su bezveze 5-6 sati života, nisu postigli ama baš ništa, iduće jutro bit će potpuno jednaki luzeri kakvi su bili i dan prije, a ja ću ostatak života imati novu nekretninu – šeretski se grohotom nasmijao Gazda pokazujući time stoki sitnog zuba gdje joj je mjesto.Kad se napokon prestao smijati, još se malo prosuo kao riža.

– Da vam budem potpuno iskren, ja ne znam što se oni toliko uporno žale. Ali, eto, imam dobru vijest za njih. Pošto nemaju novaca, obavještavam ih da će moja nova ljetna rezidencija imati i konjušnicu, i da ću trebati barem pet konjušara. Pa eto, neka se jave na natječaj za to radno mjesto. Za drugo ionako ni nisu. Nakon 25 godina oni se sjetili prosvjedovat, i sad tu nešto kokodaču kao da je ikog briga što oni misle. Pa insekte poput njih ja svakodnevno tamanim Raidom! – oštro je prosvjednicima spustio kajlu Onaj protiv kojeg se ne prosvjeduje.

Također, Gazda je rekao da ga je ovo toliko naljutilo, da će zbog toga i sve Konzumove trgovine snositi sankcije.

– Mislio sam reći menadžmentu da salmonelu, kao u Srbiji i Bosni, podvaljuje tek u svako peto jaje, ali pošto su Hrvati ovoliko bezobrazni, bit će u svakom drugom. I to ako ćete imat sreće! – ljutito je zaključio Gazda pa se vratio omiljenom hobiju – gađanju slučajnih prolaznika trulim jabukama.

Leave a Comment