Sinkopa mutirala i počela se širiti zrakom: Todorić, Vidošević i Sanader postali prve žrtve

Sinkopa mutirala i počela se širiti zrakom: Todorić, Vidošević i Sanader postali prve žrtve

Neviđena panika zavladala je danas gotovo cijelom Hrvatskom kad se saznalo da je virus sinkope mutirao u novi, ubojiti soj.

– Kao i svaki dan, mirno sam šetao parkom, uživao u jeseni i razmišljao u koji ću dio Afrike idući mjesec na safari novcem izvučenim iz gospodarske komore kojeg istražitelji nikad nisu pronašli, a onda sam se odjednom samo srušio – prepričao nam je svoje traumatično iskustvo suočenja s ubojitom virusom Nadan Vidošević, trudeći se svim silama sjetiti ostatka priče.

– Nakon toga nisam više znao ništa! Ni tko sam, ni što radim, ni zašto u dvorištu imam tri bagera i galeriju umjetnina veću i od one u Klovićevim dvorima. Doslovno ništa! Jedino čega sam se sjetio bio je broj mog odvjetnika, s kojim sam odmah dogovorio da u ostatku sudskog procesa moramo malo korigirati način moje obrane. Jednostavno, ako je Horvatinčić bio oslobođen zbog sinkope koja ga je pokosila prvi put u 63 godini života, onda zaista nema razloga da ne budem i ja koji sam od nje obolio, eto, s nepunih 58 godina – pojasnio nam je detaljnije novi element svoje obrane gospodin Vidošević.Gotovo indentična situacija odmah se dogodila i s bivšim premijerom Sanaderom, a blogera Ivicu novi soj toliko je jako pokosio, da mu se izgubio svaki trag. Čak ni sam ne zna gdje je. U kakvom je točno stanju najpoznatiji bloger u državi, objasnio nam je njegov odvjetnik, Čedo Prodanović.

– Zbog uznapredovalog stadija ove opake bolesti, moj branjenik uopće ne zna ni gdje je, tako da smo, prema napucima liječnika, jednostavno odustali od daljnjeg procesuiranja i uznemiravanja jednog tako teško bolesnog čovjeka. Probat ćemo ga kontaktirati opet za 5-10 godina kad mu se stanje malo stabilizira. Ionako svi znamo da se u tom vremenskom periodu apsolutno ništa ne bi dogodilo čak ni da je ovdje, stoga zaista nema smisla ništa forsirati – zaključio je Prodanović.

Ravnateljica klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, Alemka Markotić, ukratko je za naš portal izjavila kako su njeni suradnici izračunali faktore rizika zaraze novim virusom, i prema njihovom preliminarnim procjenama, u iduća 24 sata zbog genetskih predispozicija najveće šanse za oboljenje imaju Bandić, Mamić, Kalmeta i Glavaš.

Leave a Comment