Šokantni rezultati istraživanja: Život u Hrvatskoj proglašen elementarnom nepogodom

Šokantni rezultati istraživanja: Život u Hrvatskoj proglašen elementarnom nepogodom

Ugledni američki znanstveni časopis Discover, objavio je u najnovijem broju istraživanje vezano uz najgore elementarne katastrofe  znane ljudskom rodu, među kojima se našao i život u Hrvatskoj.

Glavna urednica spomenutog magazina, dr. Becky Lang, ekskluzivno za naš renomirani portal detaljnije nam je pojasnila razloge takve kategorizacije.

– Dok iz povjerljivih izvora nismo čuli s čime su sve suočeni vaši građani, smatrali smo da Hrvatska neće biti tako visoka plasirana, ali nakon što smo proučili sve dokumente iz proteklih 25 godina vaše tranzicije, naš algoritam smjestio vas je na visoko četvrto mjesto najgorih elementarnih nepogoda u ovom dijelu galaksije. Štoviše, daljnjim istraživanjem ustanovili smo da je i preživljavanje u Bermudskom trokutu izglednije čak za 89,67 % nego kod vas u Hrvatskoj – u potpunosti nas je šokirala rezultatima istraživanja doktorica Lang.

Međutim, tu se nije zaustavila. Otkrila nam je i zašto imamo još jednog predstavnika u TOP 10.

– Mentalni sklop Davora Domazeta-Loše jednostavno smo morali uvrstiti na 9. mjesto najvećih prirodnih katastrofa, i to, primjerice, ispred epidemije uzrokovane virusom ebole, jer što više slušate tog čovjeka, više vam se čini kao da je on svojevrsna verzija Voyagera za stupidnost – hrabro kroči neistraženim putevima ljudske gluposti i postavlja nove standarde.Znanstvenici su također bili šokirani činjenicom da jedino u Hrvatskoj jedan dan možeš biti doslovno nitko i ništa, a već drugi „uvaženi saborski zastupnik“, i to bez ikakvog suvislijeg formalnog obrazovanja.

– Hrvatska je apsolutno zemlja čuda. Nigdje nismo sreli toliko puno neobrazovanih i zatucanih ljudi po četvornom centimetru kao u toj vašoj sabornici. I, da budemo potpuno iskreni, samo za njih trebali bi sastaviti posebnu listu – šokiralo nas je svojim mišljenjem kompletno uredništvo spomenutog magazina.

Premijer Plenković izjavio je kako ipak nije sve tako crno kao što to žele prikazati Amerikanci, jer su iza nas ostali još medijski atraktivni uragani i tajfuni, te one malo manje atraktivne 50 kilometarske lavine.

Leave a Comment