Strava na Brijunima: Zoran Milanović pao s probušenog luftmadraca i zamalo smočio noge – sumnja se na teroristički napad

Strava na Brijunima: Zoran Milanović pao s probušenog luftmadraca i zamalo smočio noge – sumnja se na teroristički napad

Kao i vrlo mali broj Hrvata koji imaju tu sreću ne nalaziti se pod robovlasničkim kopitima tajkuna Todorića, i aktualni premijer je produženi vikend brže-bolje iskoristio za odlazak na more. Međutim, ono što je trebalo biti odmor, zamalo se pretvorilo u tragediju neslućenih razmjera. Naime, danas prijepodne gospodin Zoran „curi mi pipa u stanu, zovite stožer za zaštitu i spašavanje“ Milanović doživio je pravi pravcati šok tijekom izležavanja na suncu poput kakve kvočkaste tetkice (da, Grubniću, gledamo u tebe op.a.).

– Još uvijek ne mogu doći sebi! Ležao sam ovdje mirno, gledao svoja posla, mazao svoje lijepo muževno tijelo losionom za sunčanje i, kao i uvijek, čitao Osnove vođenja države za djecu predškolske dobi vol.II., kad sam odjednom osjetio kako luftmadrac ispod mene pušta zrak. Isprva sam mislio da mi se priviđa, al onda sam čuo suprugu kako viče: „- Pazi, Zoki, more! Smočit ćeš si noge!“ Sva sreća da imam reflekse poput prave partizančine pa sam se u maniri Boška Buhe skotrljao s njega i nekako uspio izbjeći svu tu vodu – u jednom dahu ispripovijedao nam je, srčući pritom topli kakao, promrzli premijer ogrnut dekicom.

O tome što bi mogao biti uzrok naglog bušenja madraca, pokušali smo doznati od lokalnog redikula i načelnika nepostojeće policijske uprave na Brijunima, Danka Mirića:

– Očito je da se ne radi ni o kakvom nesretnom slučaju. Odgovornost za napad zasad na sebe nije preuzela ni jedna stranka, a posebice ne HDZ, iako nam je nekoliko svjedoka potvrdilo da su u blizini mjesta zločina vidjeli Vasu Brkića kako nonšalantno fućka i prevrće špenadlu po rukama – ispalio je hrvatski inspektor Clouseau i ostao živ.

A što na sve ovo kaže slučajni turist, ekološki aktivist i budala, Spomenko Ratkić (27), saznajte iz izjave koja upravo slijedi.

– Strava! Strava i užas! Naprosto nemam riječi. Zašto se takve užasne tragedije moraju događat tako finim ljudima? Pa čovjek tako naporno već četiri godine apsolutno ništa ne radi da Hrvatsku izvuče iz dreka i sad mu se dogodi još i ovo!?! Na jedvite jade ulovi dva mjeseca godišnjeg, skupi tih 7 kn da ode na more i onda se mora nosit s ovakim stvarima!?! Pa sva sreća da ga ta neotesana HDZ-ovska banda nije još i ubila! Što bismo onda mi bez njega? Da ne bismo možda rezali kruh na duplo deblje šnite? – jecajući se za kraj, brišući oči pune suza, zapitao ovaj naočigled napušeni mladić atrofirana misaona sklopa.

(foto: Jutarnji.hr)

Leave a Comment