Tragična ispovijest Dejana Lovrena: „Istina je, u životu gol nisam zabio čak ni na Playstationu“

Tragična ispovijest Dejana Lovrena: „Istina je, u životu gol nisam zabio čak ni na Playstationu“

Dejan Lovren, hrvatski reprezentativac koji je svjetsku slavu stekao ponajprije fotografijama vlastite plosnate stražnjice u obliku plivadona, a potom i selfijima u maniri gabonskog orangutana, ekskluzivno nam je iznio svoja zapažanja o nemilom događaju.

– Da, točno je sve što kažu moji suigrači. U životu gol nisam zabio čak ni na Playstationu. Ali jednom sam, istini za volju, bio jako blizu. Za vrijeme svjetskog prvenstva u Brazilu, u predasima između treninga, Modrić i ja  odučili smo malo skratit vrijeme nogometom na plejki. On je igrao s banjalučkim Borcem i četiri igrača manje, a ja kompletnim Liverpoolom. Nakon 10 minuta već je bilo 6:0 za njega. Idući napad krenuo sam na sve ili ništa. Opalio sam s 30 metara i lopta je prohujala tik pored korner zastavice. Nikad prije ni poslije nisam bio bliže postizanju pogotka. Tad me Luka počeo nešto zajebavat i govorit kako je mislio da je nemoguće da sam veći panj u virtualnom nogometu nego u onom stvarnom. Još je rekao da mu je sad konačno jasno zašto me čak i roditelji zovu bukva te posprdno nadodao da ću svojim izvanserijskim talentom riječ „log“ učinit najguglanijim jezičnim terminom u Britaniji. Tu mi je, naravno, prekipjelo i potjerao sam ga van iz sobe. Otad više uopće ne razgovaramo. Nisam mu poslao čak ni čestitku za Božić! Ni njemu ni njegovoj familiji. Zapravo, kad malo bolje razmislim, njegovoj ženi jesam. S njom se tu i tamo i dalje čujem preko Skypea. I to uglavnom dok on trenira ili spava.

Na pitanje zašto je onda uopće odlučio preuzeti na sebe tu krucijalnu odgovornost i izvoditi odlučujući jedaneasterac u nedavnom porazu njegove momčadi u kupu Uefe, Lovren odgovara:

– Ne znam, mislim da sam jednostavno htio da konačno i o meni kažu nešto pozititvno. Ovako je, nažalost, opet ispalo da ne vrijedim ni tih pišljivih 20 milijuna funti samo zato što sam fulao glupi penal i što sam u posljednjih 15 prvoligaških utakmica direktno skrivio 67 golova – rezignirano je zaključila ova vidno ogorčena bukva.

Dejan Lovren u dresu Liverpoola pozira ekskluzivno za reportere kleptokracije.hr

bukva

 (foto: Facebook/Dejan Lovren i www.liverpool/forrest.com)

Leave a Comment