U hrvatskim napolitankama pronađene skrivene upute na ćirilici: Bujanec sazvao stožer za obranu i zaštitu hrvatskih proizvoda

U hrvatskim napolitankama pronađene skrivene upute na ćirilici: Bujanec sazvao stožer za obranu i zaštitu hrvatskih proizvoda

Kako bi spriječio daljnje prodiranje još jedne nacionalne ugroze koja svojim dušmanskim ćiriličnim pipcima u zadnje vrijeme sve ćešće prijeti potpunim uništenjem hrvatstva kao takvog, najveći živući Hrvat nakon Zdravka Mamića, Velimir Bujanec, sazvao je stožer za obranu i zaštitu hrvatskih proizvoda, a na glavnom zagrebačkom trgu odmah je održao i motivacijski govor kojim je zasjenio čak i pokojnog Vladu Gotovca.

– Za manje od sat vremena iz dijaspore će specijalnim čarter letovima doletjeti 256 000 Hrvata oboružanih čekićima ne bi li nam se pridružili u ovoj najvećoj borbi od osnutka samostalne i neovisne Hrvatske. „Hrvatske“. To je riječ koja će od danas imati sasvim novo značenje. Mi, koji smo ovdje, ne možemo više biti razjedinjeni nebitnim razlikama poput onih jesmo li ćirilične ploče razbijali pod okriljem HDZ-a, HDSSB-a ili pak HSP-a. Mi, od ovog trenutka, moramo biti ujedinjeni u jednom jedinom zajedničkom interesu. A to je očuvanje nacionalnog indentiteta. Možda je sudbina što se sve ovo događa u ovo blagdansko vrijeme, kao što se događalo i prije 26 godina kada je donesen prvi Ustav neovisne Republike Hrvatske. Ustav kojim smo označili konačan raskid i sve poveznice s hegemonističkim težnjama beogradskog režima. Danas ćemo stoga još jednom krenuti u borbu protiv mrske aveti iz prošlosti. I ako uspijemo u tome, ovaj dan neće postati samo još jedan u nizu od onih nebitnih 169 nacionalnih praznika, već će postati nešto sasvim drugo – simbol dugogodišnje borbe jednog naroda za hrvatskim proizvodima bez srpskih slova na njima – zaključio je svoj veleumni govor orator Bujanec i izazvao salve ushićenja.
A odmah nakon završetka govora, počeli su pristizati i spomenuti čarteri s Hrvatima koji su se najprije veselo zveckajući čekićima postrojili u standardnu hrvatsku formaciju  – slovo U, a zatim krenuli prema Krašu kako bi zdrobili sve kontaminirane kekse zajedno s proizvodnom trakom.

Za komentar smo zamolili vođu povorke, Božidara Alića.

– Dobro je rekao Velimir. Svima je poznato da se problemi trebaju riješiti u korijenu. Dakle, na proizvodnoj traci. Očito je da tamo neki dušmanin rovari protiv Hrvatske ubacujući te upute sa sastojcima na ćirilici. A osim toga stvarno ne znam što da vam drugo kažem. Ovo je sto puta gore od salmonele. Salmonelu bar preležiš i nakon dva dana si ko nov, ali ovo.. ovo je grozno… ta prokleta slova proganjat će me do smrti! – izjavio je poznati glumac pa mahnito krenuo vitlati čekićem na sve strane.

Leave a Comment