1. Portal kleptokracija.hr nije namijenjen osobama mlađima od 18 godina.
  2. Sve vijesti, događaji i bilo koji drugi materijal objavljen na portalu u potpunosti su fikcionalni i plod autorova genijalna uma. Većina spomenutih osoba također je fikcionalne naravi, dok su one stvarne satirično interpretirane s isključivim ciljem zabave.
  3. Kleptokracija.hr u potpunoj se potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za bilo kakve povrede osobnih, političkih, imovinskih, neimovinskih i bilo kojih drugih prava jer smatra da su korisnici itekako upoznati s uvjetima korištenja te u skladu s tim nemaju apsolutno nikakvog razloga vjerovati da se radi o događajima utemeljenima na stvarnim činjenicama.
  4. Kleptokracija.hr također ne odgovara za eventualne komentare pojedinaca ispod napisanih članaka. To su isključivo stavovi i mišljenja tih pojedinaca koji se ne moraju nužno slagati sa stavovima uredništva. Naravno, svako vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi bit će strogo sankcionirano kao i bilo kakav oblik govora mržnje.
  5. Ukoliko se netko i dalje, unatoč svemu objašnjenom na prethodne četiri točke, iz nekog razloga osjeća povrijeđen nečim napisanim, može nam se slobodno obratiti na redakcijski e-mail putem obrasca za kontakt. Ali, naravno, samo ako prije toga uzgoji novi mozak, a s njim i pripadajući smisao za humor. Ukoliko i to napravi, a svejedno se i dalje osjeti povrijeđeno, mi ćemo ga potom, svečano obećajemo, u najkraćem mogućem roku prebaciti na ignore listu.
  6. Sav sadržaj na portalu kleptokracija.hr zaštićen je autorskim pravima. Ni u kojem paralelnom svemiru, kao ni u bilo kojoj zemlji trećeg svijeta (dakle, čak ni u Bosni i Hercegovini), nije dozvoljeno kopirati bilo kakav materijal bez prethodnog dopuštenja najglavnijeg i najodgovornijeg urednika ili jednog od njegovih zamjenika.
  7. Uredništvo kleptokracije.hr zadržava pravo izmjene bilo kojeg pravila unutar ovih uvjeta korištenja bez ikakve prethodne najave i u bilo kojem trenutku. Zašto? Zato jer to možemo.