Vlada legalizirala prostituciju i proglasila je humanitarnim radom – Velimir Bujanec napokon došao na svoje

Vlada legalizirala prostituciju i proglasila je humanitarnim radom – Velimir Bujanec napokon došao na svoje

Iz Banskih je dvora po hitnom postupku u Sabor stigla nova inicijativa koja je već naišla na konsenzualno odobravanje svih saborskih zastupnika, osim svetog Damira Kajina, a najviše je njome bio oduševljen najveći zavodnik među sabornicima i rekreativni maneken koji nema  apsolutno nikakvih sličnosti s orangutanom – Željko Kerum.

Kako navodi naš izvor, tarife po kojima će noćne dame odrađivati svoje usluge navodno će iznositi simboličnih 10 kn, a glavno mjesto okupljanja društvenog ološa bit će kao i do sad – Banski dvori. Tamo će sve do izbora, kao i u Savskoj, biti postavljen još jedan šator s neonskim natpisom „To je nama naša borba dala“, a dame će svim znatiželjnicima ispunjavati svaku zamislivu perverziju.

Neslužbeno doznajemo kako je predsjednik Sabora Josip Leko već sad glasnogovornici dama noći predao listu perverznih zahtjeva od strane zastupnika u kojima prednjači tzv. cosplay fetiš, a dva najčešća zahtjeva ove tematike su, citiramo „Seksi verzija školarke ala Jadranka Kosor“ i „Neposlušne tajnice u dopičnjaku, halterima i štiklama u obliku Anke Mrak-Taritaš.

HDZ, posve jasno, ovo vidi čistim skupljanjem političkih poena te najavljuje puno suptilniju protuofenzivu – prodaju lutaka na napuhavanje u obliku Tine Katanić.

– Nevjerojatno na što je ta crvena peronospora spala da bi ljudi glasali za nju. Pa to je dno dna! Mi se nikad nećemo služiti takvim perfidnim trikovima, već ćemo ljudima ponuditi ono što smatramo da zaista žele. A to je svakako gumena Tina Katanić. Napominjemo da će lutku, po Tininoj izričitoj zapovijedi, moći kupiti samo trojica muškaraca odjednom. Sve ispod toga ne bi nimalo smisla – izjavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko te ispred nas, demonstracije radi, napuhao Tinu i smjestio ju u svoj dnevni boravak odmah do kartonske replike predsjednice Kolinde.

A svoje oduševljenje ovom najavom nije mogao sakriti ni najveći obožavatelj prostitucije na ovim prostorima – Velimir Bujanec.

– U četiri godine, ovo je svakako prvi pravi potez ove Vlade koji nešto valja. Hvala mom omiljenom Ostoji Rankoviću što mi je napokon, praktički skoro besplatno, omogućio nešto što sam prije morao debelo plaćati. Sad još samo da legaliziraju i drogu pa da mogu ponosno vikati: – Oba, oba su pala! – veselo je unaprijed tripovao najpoznatiji šmrkavac u Hrvata, užurbano se pritom pripremajući za novu sezonu najpoznatijeg televizijskog laksativa – B(lj)ujice.

Leave a Comment